Komu Dny otevřených dveří otvírají šanci?

Co všechno může studiím a jejich klientům přinést účast v projektu Česko se hýbe? Na zkušenosti jsme se ptali manažerek a majitelek studií.

 

TEREZA SEMRÁDOVÁ,


INSTRUKTORKA POHYBOVÉHO STUDIA FASCINACE, PRAHA 1

 

Jaký vidíte potenciál Dnů otevřených dveří a proč jste se zapojili se svými centry?

Do projektu jsme se zapojili z důvodu podpoření zdravého životního stylu a skvělé příležitosti přiblížit lidem nové trendy ve světě fitness. Rádi bychom ukázali, že trendy v našem studiu pečlivě sledujeme a připravujeme pro klienty skupinové lekce, kde mohou aktivně strávit volný čas. Díky této akci si tak každý může vyzkoušet různé lekce a najít si ten typ cvičení, který mu bude nejlépe vyhovovat. Doufáme, že se pohyb stane pro Čechy zábavou a správným návykem pro udržení kondice a tělesného zdraví.

Z pohledu managementu hodnotím zapojení Studia Fascinace do projektu Česko se hýbe jako nadmíru úspěšné. Podařilo se nám oslovit nové klienty a těm stávajícím prezentovat cvičení, které by za normálních okolností nevyzkoušeli a navštěvovali stále to "své". Zejména z důvodu kvalitní propagace celé akce předčila účast na jednotlivých lekcích naše očekávání.

 

Celý článek naleznete zde